Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Cementeri Arlington Washington mort

EL CICLE DE CINEMA I SALUT UMH DEBAT SOBRE COM REACCIONA LA SOCIETAT DAVANT LA MORT

By: | Tags: , , , , , , , | Comments: 0 | abril 14th, 2016

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH

Tant la Delegació d’Estudiants de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, UMH com el Deganat de la Facultat de Medicina han organitzat una interessant sessió de la VIII Edició del Cicle de Cinema i Salut UMH centrada en com reacciona la societat davant la mort. L’esdeveniment es basarà en aquesta situació emotiva i personal i la diversitat de reaccions que desperta la societat davant la imminent arribada de la fi de la vida. Per a això, s’ha programat la pel·lícula nipona “Okuribito”.
 

En què consistirà el Cicle de Cinema i Salut UMH?

 
La projecció de la cinta Okuribito es realitzarà el dijous 14 d’abril a partir de les 17:30 hores en el Saló d’Actes de l’edifici Sever Ochoa del campus de Sant Joan d’Alacant de la UMH. L’entrada serà lliure fins que es complete l’aforament de la sala.

Les jornades estaran dirigides i moderades per Ana Martínez, experta en cultures orientals de la Universitat d’Alacant.

Cartell Cicle Cine i Salut UMH
 

Qui organitza el Cicle de Cinema i Salut UMH?

 
El VIII Cicle de Cinema i Salut de la UMH està coordinat i organitzat a través de la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández i estarà vigent fins a maig de 2016.

Així mateix, l’assistència a les sessions del VIII Cicle de Cinema i Salut UMH permetrà als alumnes el reconeixement de 0’6 crèdits ECTS per a Grau i de 1’5 crèdits de lliure elecció pels de Llicenciatura.

Més informació sobre El Cicle de Cinema i Salut UMH i Com reacciona la societat davant la mort” al següent enllaç: Cicle Cinema i Salut UMH