Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Proyecciones Cine y Salud Medicina UMH imagen

EL PACIENT COM A FIGURA PRINCIPAL EN EL VII CICLE DE CINEMA I SALUT UMH EL 6 DE MAIG EN EL CAMPUS DE SANT JOAN

By: | Tags: , , , , | Comments: 0 | maig 9th, 2015

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH
 
El passat dimecres 6 de maig va tenir lloc a partir de les 17:00 h. un nou Cicle de Cinema i Salut UMH organitzat per la Delegació d’Estudiants i el Deganat de la Facultat de Medicina de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, en col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura Universitària. En aquesta ocasió l’activitat es va centrar principalment en la figura del pacient. El Saló d’Actes de l’edifici Sever Ochoa del Campus de Sant Joan d’Alacant va ser el lloc triat per a albergar els visionats.

La pel·lícula de Dallas Buyers Club (2013), dirigida per Jean-Marc Vallée va ser la triada durant la jornada, on es posa de manifest una extraordinària interpretació pròxima a la realitat dels pacients com la de Ron Woodroof. El protagonista principal i centre d’estudi del VII Cicle de Cinema i Salut, és un cowboy toxicòman i addicte a les dones que representa a un pacient de SIDA atípica durant els anys 80.

Pablo Flores, llicenciat en Traducció i Interpretació, al costat de l’especialista en Medicina Interna i fundador del comitè Ciutadà Anti-SIDA de la Rioja, Francisco Antón, conduiran el VII Cicle de Cinema i Salut UMH.

 

Per a obtenir més informació sobre l’esdeveniment consulte ací: ciclocineysalud.blogspot.com.es