Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

VII Congreso Síndrome 5P y Enfermedades Raras UMH cartel

EL VII CONGRÉS SOBRE LA SÍNDROME 5P I MALALTIES RARES SE CELEBRA AMB GRAN ÈXIT EN LA UMH

By: | Tags: , , , , , , , , | Comments: 0 | gener 3rd, 2016

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH
 
Dilluns passat 14 de desembre es va celebrar VII Congrés sobre la Síndrome 5p i malalties rares, sota el títol “Anomalies genètiques i discapacitat intel·lectual” en les instal·lacions de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx. En aquelles jornades, Salvador Martínez, professor del Institut de Neurociències de la UMH,va dirigir una interessant conferència sobre els avanços realitzats entorn de la recerca sobre la Síndrome 5P.
 

Quan se celebra el VII Congrés sobre la Síndrome 5P i Malalties rares?

Els actes van tenir lloc en el Saló d’Actes de l’edifici Santiago Ramón y Cajal del campus de Sant Joan d’Alacant de la Universitat Miguel Hernández, a les 15:30 hores.
 

Assistents a el VII Congrés sobre la Síndrome 5P i Malalties rares

Pilar Castaño, com a presidenta de la Fundació Síndrome 5, va ser l’encarregada de l’obertura del VII Congrés sobre la Síndrome 5P i Malalties rares.

Pilar Castaño Síndrome 5P ràdio UMH imatge

font: radio UMH

Isabel del Castillo González, com a especialista en atenció sensorial, va ser la responsable de dur a terme la conferència inaugural titulada: “Estimulació sensorial”.
 

Activitats en el VII Congrés sobre la Síndrome 5P i Malalties rares

Al llarg de les Jornades, es van impartir diverses conferències sobre temes d’interès, sobretot:

  • la representació discursiva de les malalties rares en els mitjans de comunicació
  • la sexualitat
  • l’estimulació orofacial en malalties rares

– Pots ampliar més informació sobre elVII Congrés sobre la Síndrome 5P i Malalties rares ací: Consultar el programa

– També pots obtenir molta més informació sobre les últimes notícies de la FUNDACIÓ SÍNDROME 5P a nivell nacional en el següent enllaç: fundacionsindrome5p.org

– Així mateix disposes de totes les novetats sobre l’esdeveniment a través del seu perfil en xarxes socials en Facebook: Centre d’Atenció Primerenca

* Els alumnes assistents al les Jornades podran convalidar-les per crèdits de lliure configuració per a la seua carrera.

Programa VII Congrés 5P UMH pdf