Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Eliseo Pascual premio EULAR reumatologia

ELISEO PASCUAL PREMI EULAR PER LA FEDERACIÓ DE SOCIETATS EUROPEES DE REUMATOLOGIA

By: | Tags: , , , , , | Comments: 0 | març 21st, 2016

Recentment, la Federació de Societats Europees de Reumatologia (EULAR) ha concedit aEliseo Pacual Gómez, el “premi EULAR Serveis Distingits 2016”.
 

En què consisteix el Premi EULAR rebut per Eliseo Pascual per la federació de Societats Europees de Reumatologia?


El professor emèrit i catedràtic del Departament de Medicina Clínica de la Universitat Miguel Hernández (UMH) ha obtingut aquest guardó per les seues importants aportacions didàctiques mitjançant un curs per a la localització de microcristalls en líquid articular que ofereix al llarg del congrés anual de EULAR. A més, el merescut premi també ho és per la seua dilatada carrera professional i metgessa. El “premi EULAR Serveis Distingits 2016” és el guardó màxim que presenta aquesta societat.
 

Quin és l’aportació d’Eliseo Pascual Premi EULAR per la federació de Societats Europees de Reumatologia?

 
Eliseo Pascual Gómez ha contribuït i representat a la SER (Societat Espanyola de Reumatologia) des de l’inici, a la consecució del congrés EULAR, a través d’una secció educativa.

Pots ampliar més informació sobre el professor Eliseo Pascual Gómez a través de la seua fitxa docent UMH.

El professor Eliseo Pascual és un dels professionals mèdics experts en l’actualitat en el tractament de la malaltia de la gota. Nombroses publicacions científiques i estudis s’han realitzat fins al moment amb resultats satisfactoris entorn de la gota i un dels referents a nivell mundial és el professor de Medicina de la UMH Eliseo Pascual Gómez.

També pots ampliar informació sobre el catedràtic en Medicina de la UMH en la seua fitxa professional ací

En l’actualitat, el professor Eliseo Pascual Gómez imparteix docència online en diverses assignatures del Màster Universitari Oficial en Medicina d’Urgències i Emergències de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH).