Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Encuesta Student-Prepare 2015 universitarios Medicina UMH imagen

ESTUDIANTS DE MEDICINA DE LA UMH PARTICIPEN EN L’ESTUDI EUROPEU STUDENT-PREPARE 2015 PER LA ESCMID

By: | Tags: , , , , | Comments: 0 | novembre 5th, 2015

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH
 
Estudiants d’últim grau de Medicina de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) participen en l’estudi europeu “Student-PREPARE 2015“, realitzat per la European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases. L’estudi de recerca es correspon amb una enquesta on-line a un univers de 10.000 estudiants de Medicina de diversos països de la Unió Europea i que actualment estan finalitzant els seus estudis de grau de Medicina l’any 2016.
 

Objectiu de l’enquesta Estudi Europeu Student-PREPARE 2015

 
L’objectiu d’aquest estudi “Student-PREPARE 2015” és aprendre com estudiants en tota Europa s’ensenya sobre medicines prescripció i ús apropiat d’antibiòtics (prescripció prudent d’antibiòtics). Els resultats d’aquest estudi de recerca s’utilitzaran amb el propòsit d’establir millores en els plans d’estudi de graus de Medicina existents en diversos països i, a més, seran publicats en revistes científiques nacionals i internacionals.

L’enquesta compta amb un total de 20 preguntes i les respostes són anònimes, preservant en tot moment la confidencialitat.
 

Com accedir l’Estudi Europeu Student-PREPARE 2015

 
Per a accedir a l’estudi europeu “Student-PREPARE 2015” pots fer clic en el següent enllaç: www.surveymonkey.com/s/studentprepare15

Pots descarregar la invitació a l’estudi Europeu en format PDF ací:

ESCMID European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases logo

Per a ampliar informació sobre la pots accedir des d’ací: www.escmid.org