Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Fernando López Prats UMH Real Academia Medicina

FERNANDO LOPEZ PRATS MEMBRE DE LA REAL ACADÈMIA DE MEDICINA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

By: | Tags: , , , , , , | Comments: 0 | novembre 30th, 2016

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH

Fernando Lopez Prats, catedràtic de Traumatologia i Ortopèdia de la Universitat Miguel Hernández (UMH), ha sigut nomenat membre de la Real Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV).

Fernando Lopez Prats radiografia
 

Raons per les quals Fernando Lopez Prats es converteix en membre de la Real Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana

El professor Lopez Prats ha sigut reconegut per la seua extensa experiència i dilatada trajectòria assistencial. Tant docent com investigadora. L’esdeveniment ha tingut lloc en el Hospital General Universitari d’Elx (HGUE). Lloc en el qual el catedràtic de traumatologia exerceix com Cap de Servei de Cirurgia Ortopédica i Traumatologia.
 

Participants en el nomenament de Fernando López Prats com a membre de la Real Acadèmia Valenciana de Medicina?

Antonio Llombart: president de la Real Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana. Encarregat d’inaugurar l’acte.

Justo Medrano: vicepresident de la RAMCV, ha presentat al nou membre de l’Acadèmia. Encarregat d’impartir la conferencia “Conseqüències del fracàs protésico del maluc. Consideracions prèvies al mateix”.

Després de finalitzar la ponència, la secretària general de la RAMCV , Carmen Leal, ha sigut l’encarregada de llegir l’acta de nomenament com a acadèmic. Finalment, el president Antonio Llombart ha lliurat Fernando López Prats el diploma, medalla i insígnia de la Real Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana.

En la taula de la cerimònia es trobaven, entre altres:

Carlos Gosálbez: gerent del departament de Salut de l’Hospital General Universitari d’Elx.
Jaume Sastre: director mèdic del departament,
María Susana Jiménez: directora del departament de Patologia i Cirurgia de la Facultat de Medicina de la UMH.
José Pastor: president del Col·legi Oficial de Metges d’Alacant.

Després del merescut reconeixement a la seua reeixida carrera professional, Fernando Lopez Prats assenyalava: “és un honor formar part d’aquesta prestigiosa institució, distinció que em compromet amb la missió principal de l’Acadèmia que és l’estudi i la recerca de les ciències mèdiques en l’àrea de coneixement de la Cirurgia Ortopédica i Traumatologia”.

Fernando Lopez Prats Cirugía intervenció Hospital General Universitari d'Elx
 

Quin és la trajectòria del professor de la UMH Fernando Lopez Prats?

Des de 2004, Fernando Lopez Prats és catedràtic de Cirurgia Ortopédica i Traumatologia en el Departament de Patologia i Cirurgia de la Facultat de Medicina de la UMH (Universitat Miguel Hernández). Posteriorment, l’any 2009, se li nomena cap de Servei de Cirurgia Ortopédica i Traumatologia de l’Hospital General Universitari d’Elx (HGUE).

Així mateix, el doctor Lopez Prats es va llicenciar en 1974 en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va adquirir l’especialitat en Cirurgia Ortopédica i Traumatologia al 1978. Al mateix temps, Fernando López Prats ha rebut diversos premis a causa de la seua àmplia trajectòria:

3 Premis Nacionals de Recerca Clínica de la Fundació de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopédica i Traumatologia.

Fernando Lopez Prats traumatologia quiròfan Hospital d'Elx

Per tant, des del Departament de Medicina de la UMH volem felicitar al professor Lopez Prats per aquest reconeixement. Però sobretot per la seua col·laboració en la docència de diverses assignatures de la Facultat de Medicina.