Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Estenosi Aòrtica Medicina UMH

JOSÉ MIGUEL MARTÍN TORRES GUANYADOR DEL CONCURS JAIME MERINO VÍDEOS PRESENTACIÓ DELS ROTATORIS UMH

By: | Tags: , , , , , , , | Comments: 0 | juliol 26th, 2016

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH
El Departament de Medicina Clínica ha revelat el guanyador del concurs Jaime Merino vídeos presentació dels rotatoris . Els professors Jose Manuel Ramos i Javier Fernández Sánchez, director del departament, han fet públic el nom de l’alumne i vídeo de rotatori de Medicina I i II que ha obtingut el guardó.

Concurs Jaime Merino Vídeos presentació Hospital d'Alacant

 

Quin és el nom del guanyador del Concurs Jaime Merino Vídeos presentació dels rotatoris UMH?

El vídeo presentació dels Rotatoris Clínics de la Universitat Miguel Hernández guanyador en l’edición 2015-2016 ha sigut el de:

  • José Miguel Martín Torres
  • Títol: ESTENOSIS AÒRTICA
  • Rotatori Clínic: Hospital General Universitari d’Alacant
  • Descripció: Trastorns de l’aparell cardiovascular. On es detalla un cas clínic d’un home de 92 anys amb estenosis aòrtica, servint de base per a una explicació de les característiques clíniques i epidemiològiques, les troballes a l’exploració física i proves diagnòstiques i el maneig adequat de la patologia i de les seues complicacions.

Mira el vídeo guanyador ara

Quin és el premi per al Guanyador del Concurs Jaime Merino vídeos presentació dels rotatoris clínics I i II de la UMH?

El lliurament del premi al millor vídeo presentació de Rotatoris de Medicina UMH tindrà lloc durant el mes de setembre pel mateix professor Jaime Merino. La data està encara per determinar.

Concurs Jaime Merino Vídeos presentació Hospital Elx

En què consisteixen les presentacions dels alumnes dels rotatoris clínics I i II de la UMH?

Principalment els vídeos de presentació dels alumnes de Medicina de la Universitat Miguel Hernández, durant el Rotatori Clínic de 6º curs, són una font d’inspiració didàctica i teòrica. Aquestes presentacions no solament estan a la disposició d’altres estudiants, sinó també de professionals de diversos àmbits sanitaris, particulars interessats en aspectes mèdics, etc. El fet que es tracte de contingut obert fa que el nivell d’impacte siga encara major.

Quins són els centres hospitalaris on els alumnes de la UMH realitzen els rotatoris clínics I i II de 6º de Medicina?

Es tracta de pràctiques pre-professionals en forma de rotatori clínic en les àrees mèdiques dels hospitals universitaris i associats, a més d’en Centres Associats d’Atenció Primària. Acompliment de la professió en els serveis mèdics. Participació activa supervisada en l’activitat assistencial, visita mèdica, observació, indicació de proves diagnòstiques, etc. Discussió de casos clínics, diagnòstic diferencial, indicació terapèutica. Així com el seguiment del pacient en consultes externes. Potenciar de la relació mèdic-pacient.

Fonamentalment en 4 dels complexos hospitalaris més importants de la província d’Alacant, com són:

  • Hospital General Universitari d’Alacant (HGUA), Elx (HGUE), Sant Joan d’Alacant (HUSJ) i Verge de la Salut d’Elda (HGUE)

Pràctiques alumnes Hospital Sant Joan Alacant