Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

III Conferencia de Familiay Universidad UMH imagen

III CONFERÈNCIA MEDICINA DE FAMÍLIA I UNIVERSITAT A LA FACULTAT DE MEDICINA DE LA UMH

By: | Tags: , , , | Comments: 0 | febrer 13th, 2015

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH
 

El 6 de febrer tindrà lloc en la Facultat de Medicina (Sant Joan d’Alacant) de la Universitat Miguel Hernández la III Conferencia Medicina de Família i Universitat.

Tant l’Atenció Primària com la Medicina de Família s’han integrat en els currículums de les facultats de Ciències de la Salut a tot el món. El cas europeu ha reconegut que les universitats han incorporat aquestes àrees d’estudi en les seues facultats.

Espanya, en el cas de la Medicina de Família i després del seu reconeixement en 1978, es troba en una fase d’expansió professional en diversos àmbits de l’estudi de la Medicina en les seues universitats. No obstant això, la realitat que afecta a la Medicina de Família i l’Atenció Primària, en comparació d’altres sòlides especialitats mèdiques, no ha sigut del tot reconeguda. Aquesta tercera Conferència en Medicina de Família i Universitat sorgeix precisament per a consolidar i complementar el respatler no solament econòmic, sinó institucional i acadèmic que ambdues disciplines, Medicina de Família i Atenció Primària, demanda en la societat.

Tant docents com els estudiants de Medicina, especialistes i professionals estan convidats a les taules i debats que tindran lloc en l’Edifici 4 Severo Ochoa del Campus de Sant Joan d’Alacant a partir de les 10:45 h. el pròxim divendres 6 de febrer.

Inscripció:
Gratuita previo registro en la web medfamiliauniversidad.es

#MFUnivTwitter MFUniv icona

Seu:
Facultat de Medicina
Universitat Miguel Hernández, Campus de Sant Joan.
Edificio 4 Severo Ochoa
Ctra. Valencia-Alicante s/n · 03550 Sant Joan d’Alacant


 

Col·labora:Organitzen:
Lilly Laboratoris logotipSEMG logo
Logo SEMYFC
Semergen logo

A continuació es resumeix el programa de l’esdeveniment al costat dels ponents i el comitè organitzador.

Descarrega-ho en pdf.

III Conferència de Família i Universitat UMH pdf