Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Cabecera Jornadas Cooperación Desarrollo UMH

V JORNADES DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT EN SALUT EN LA UNIVERSITAT MIGUEL HERNÁNDEZ

By: | Tags: , , , , , | Comments: 0 | Març 10th, 2016

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH
 
Els dies 10 i 11 de març tindran lloc les V Jornades de Cooperació al desenvolupament en salut UMH organitzades pel Centre de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat i el Departament de Medicina Clínica de la Universitat Miguel Hernández (UMH).

L’acte se celebrarà en el Saló d’Actes de l’edifici Severo Ochoa del campus de Sant Joan d’Alacant.
 

En què consisteixen les V Jornades de Cooperació al desenvolupament en salut UMH?

Bàsicament aquestes jornades estan dirigides als universitaris que tenen gran interès en la cooperació al desenvolupament en l’àmbit sanitari.

El propòsit principal no és un altre que el de proporcionar informació, coneixements, destreses i habilitats en salut internacional, per mitjà de projectes de cooperació al desenvolupament, a més de proporcionar formes de col·laboració amb diferents organitzacions i entitats que exerceixen la seua labor en diversos països d’Àfrica i Sud-amèrica. Al mateix temps, es volen analitzar els nexes de col·laboració en cooperació al desenvolupament en l’àmbit de la salut global, donar a conèixer diversos projectes de cooperació al desenvolupament realitzats en diferents zones subdesenvolupades i arribar a comprendre el grau de transcendència de la relació entre actors i la cooperació al desenvolupament.
 

Qui acudiran a les V Jornades de Cooperació al desenvolupament en salut UMH?

A aquesta cinquena edició acudiran principalment les següents entitats:

AECID logo

Així mateix, es durà a terme la projecció del documental “El Enemigo”, (Aldemar Matias, 2014) que ha sigut premiada en diversos festivals internacionals, entre ells, segon guardó en la Trobada Internacional d’Estudiants de Cinema del Festival de Sant Sebastià 2015. La cinta narra la vida de Mayelín, qui lluita contra “l’enemic”, el mosquit causant del Dengue, a més de lluitar contra un altre enemic més perillós si cap, l’asfixiant burocràcia de la brigada anti-mosquit.

Més informació sobre el Centre de Cooperació al Desenvolupament de la UMH en cooperacion.umh.es

Cartell Cooperació Salut UMH