Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Proyecciones Cine y Salud Medicina UMH imagen

LA SALUT PÚBLICA COM A EIX CENTRAL TANCA LA VII EDICIÓ DEL CICLE CINEMA I SALUT UMH EL PASSAT 14 DE MAIG

By: | Tags: , , , , | Comments: 0 | maig 20th, 2015

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH
 
El passat dijous 14 de maig va concloure la VII edició del Cicle Cine i Salut UMH, celebrat a les 17:30 h. en el Saló d’Actes de l’edifici Sever Ochoa del campus de Sant Joan d’Alacant de la UMH. L’acte va ser organitzat per la Delegació General d’Estudiants i el Deganat de la Facultat de Medicina de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, al costat del suport del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària. L’eix central de la jornada serà, en aquesta ocasió, la Salut Pública.

En aquesta ocasió, la jornada se centrarà principalment en la Salut Pública, a través la projecció de la pel·lícula de Elia Kazan“Panic in the streets”. La cinta, a partir de l’estudi i anàlisi del cadàver d’un immigrant, permet identificar la pesta negra. Després d’açò, el responsable de Salut Pública de Nova Orleans es veu immers en una tibant i crítica recerca per a contenir la disseminació sense causar alarma social.

Carlos Tabernero, professor del Centre d’Història de la Ciència de la Universitat Autònoma de Barcelona, es va encarregar de moderar el col·loqui. Així mateix, l’assistència a les jornades possibilita als estudiants universitaris de grau el reconeixement d’1 crèdit ECTS i de 2,5 crèdits de lliure elecció per als de llicenciatura.

Pots ampliar informació sobre l’esdeveniment de la VII edició del Cicle Cine i Salut UMH en aquest enllaç: ciclocineysalud.blogspot.com.es