Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Departamento Medicina Clínica UMH Ipad

EL DEPARTAMENT DE MEDICINA CLÍNICA UMH ESTRENA WEB

By: | Tags: , , , | Comments: 0 | Febrer 4th, 2015

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH

El Departament de Medicina Clínica de la Universitat Miguel Hernández d’Elx disposa de nou lloc web des del gener passat. Dermatologia, Immunologia, Medicina i Psiquiatria configuren les àrees de coneixement del departament de la UMH.

Novetats del departament de Medicina Clínica UMH estrena web

Destaquen la funcionalitat, intuïtiva navegabilitat i, sobretot, l’aplicació responsive de tots els seus continguts. Juntament amb informació fan d’aquesta nova web un referent de consulta diària per a alumnes, docents i professionals.

La implementació en xarxes socials de l’actualitat més rellevant del departament la converteixen una eina indispensable. Es compon de notícies i informació optimitzada sobre estudis, docents, congressos, recerca, contacte, tutories, màsters, galeries fotogràfiques i dades corporatives.

La nova web s’adapta en format multidioma (castellà, valencià i anglès) a les noves necessitats de la Tecnologia de la Informació i Comunicació. El nou lloc compta amb informació rellevant per a la comunitat universitària. Especialment sobre tots aquells continguts que tenen relació amb el Departament de Medicina Clínica UMH. Des de l’assistència a congressos d’alguns dels seus professors, fins a les fitxes docents de cadascun dels membres del claustre universitari. A més de dades concretes sobre accessos a estudis de postgrau, màster o graus impartits en la pròpia universitat. Fins i tot, la web permet als alumnes sol·licitar tutories. Conté a més de diversos links mèdics i científics de rellevància per a la seua consulta.

El principal objectiu que perseguia el Departament de Medicina Clínica UMH no era un altre que el de reagrupar informació. A més de proveïr de continguts rellevants sobre medicina, estudis i recerca en una plataforma online. I sobre tot, que donara cabuda a les necessitats de la comunitat universitària i també a altres professionals. Per tant, a dia de hui, la comunitat universitària i els professionals mèdics disposen d’un espai online o rebre informació docent i professional actualitzada.

www.departamentomedicinaclinicaumh.es