Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Comida homenaje al profesor Jaime Merino UMH

EL MENJAR HOMENATGE Al PROFESSOR JAIME MERINO DE LA UMH REUNEIX A AMICS I COMPANYS DE LA PROFESSIÓ MÈDICA

By: | Tags: , , , , , , , , , | Comments: 0 | octubre 17th, 2016

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH

Dijous passat 6 d’octubre a partir de les 15:00 h. va tenir lloc el Menjar Homenatge al professor Jaime Merino. Després d’una dilatada trajectòria tant mèdica com a docent, el professor del Departament de Medicina Clínica de la UMH s’envoltava de familiars, amics i companys de la professió.

Homenatge al professor Jaime Merino discurs

Com va sorgir la idea d’organitzar un acte d’homenatge al professor Jaime Merino?

L’esdeveniment dedicat al professor Jaime Merino Sánchez es va celebrar en el Restaurant Los Olivos, situat en el Complex de Previssió Sanitària Nacional de Sant Joan d’Alacant.

Homenatge al professor Jaime Merino amics

L’emotiva iniciativa va ser promoguda i organitzada des del departament de Medicina Clínica de la UMH, principalment per:

Homenatge al professor Jaime Merino secretària UMH

En què va consistir l’acte d’homenatge al professor Jaime Merino?

En un entorn agradable, pròxim al Campus de Sant Joan, es van viure i van compartir moments entranyables entre els allí presents. Al menjar van acudir antics alumnes, personal docent investigador, el director, sotsdirector i secretària del departament, PAS, amics, companys de la professió mèdica:

Homenatge al professor Jaime Merino Alacant

  • Javier Fernández, Antonio Picó, Juan Caturla, Ernesto Cortés, Felipe Navarro, María Guardiola, Félix Gutiérrez Rodero, Esther Caparrós, Concepción Carratalá, Domingo Orozco, Bartolomé Pérez Gálvez, Reyes Pascual, Mª Teresa González, Jose Manuel Ramos Rincón, entre uns altres.

En finalitzar la vetlada i després d’una sèrie de discursos per part de companys, se li va fer lliurament d’un obsequi. Amb motiu d’una dilatada carrera professional i personal, professor Jaime Merino, amb l’ordinador portàtil en mà, va enaltir la professió mèdica. Així mateix, va arrancar somriures amb unes sinceres paraules sobre la família, l’amistat i la medicina, posant fermall d’or a una jornada per a recordar. Entre els discursos dels allí presents va destacar el de Mª José Blasco. La secretària del departament, al costat d’una representant de la SEMI Societat Espanyola de Medicina Interna, el director del Departament de Medicina Clínica Javier Fernández Sánchez, etc.

Homenatge al professor Jaime Merino comida

Els que van acudir a l’homenatge, al costat dels nombrosos alumnes que van passar per les seues classes sempre recordaran les seues paraules, les seues experiències i la seua gran motivació per formar no solament bons professionals mèdics sinó millors persones.

Enhorabona Dr. Merino!.

“Gràcies per tots aquests anys d’aprenentatge de la vida”