Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Investigación Epidemiológica y Clínica Etiopía UMH imagen

RAMOS RINCÓN PARLA DE RECERCA EPIDEMIOLÒGICA I CLÍNICA EN UNA ZONA RURAL A ETIÒPIA

By: | Tags: , , , , , | Comments: 0 | Gener 6th, 2016

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH
 
El professor Jose Manuel Ramos Rincón va oferir el passat 17 de desembre el seminari: “Recerca epidemiològica i clínica a Etiòpia” en les instal·lacions de la UMH. El professor Ramos Rincón pertany al Departament de Medicina Clínica de la Universitat Miguel Hernández (UMH). L’acte va tenir lloc a partir de les 17:00 hores en el Saló d’Actes de l’edifici Sever Ochoa del campus de Sant Joan d’Alacant.
 

Jose Manuel Ramos Rincón parla de “Recerca Epidemiològica i clínica en una zona rural d’Etiòpia”

El professor i investigador José Manuel Ramos Rincón és especialista en Medicina Interna i Microbiologia, adjunt del Servei de Medicina Interna de l’Hospital General Universitari d’Alacant (HGUA) i docent en la Facultat de Medicina de la UMH. Entre les seues diverses línies de recerca és notable la recerca en malalties infeccioses, en salut internacional i en medicina interna. Així mateix, Jose Manuel Ramos és coordinador de projectes de cooperació i voluntariat del Hospital General Rural de Gambo (Etiòpia).

Jose Manuel Ramos Rincón Medicina Clínica UMH

>> Jose Manuel Ramos Rincón professor del Departamento de Medicina Clínica en la UMH

 

En què va consistir el Seminari que parla de “Recerca Epidemiològica i clínica en una zona rural d’Etiòpia”?

El seminari “Recerca epidemiològica i clínica en una zona rural d’Etiòpia” s’inclou en els Cursos d’Hivern “Seminaris en Ciències de la Salut” i en el programa de Doctorat en Salut Pública, Ciències Mèdiques i Quirúrgiques impartits per en la pròpia Facultat de Medicina de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, UMH.

Cursos d'Hivern UMH cartell