Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Investigación SIDA UMH imagen

RECERCA SOBRE EL VIH EN LA UMH SUPOSA TOT UN REPTE PER A MALALTS I COMUNITAT CIENTÍFICA

By: | Tags: , , , , , , , , , | Comments: 0 | Gener 2nd, 2016

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH

La passada setmana l’informatiu de la Universitat Miguel Hernández d’Elx va encapçalar els seus titulars amb la recent recerca sobre el VIH en la UMH que va suposar un gran èxit. Algunes de les línies de recerca que s’han vingut desenvolupant en la UMH, Universitat Miguel Hernández d’Elx sobre el VIH (Virus de la Immunodeficiència Humana), una malaltia global d’extens impacte en la societat, principalment durant els anys 80.

Altres aspectes sobre la recerca sobre el VIH en la UMH

Al costat d’aquesta notícia, també foren destacables la Celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Celebrat el passat 3 de desembre en nombroses ciutats del món. Prop de 200 estudiants de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, UMH, presenten algun tipus de discapacitat i necessiten d’atenció personal i individualitzada quasi diàriament. Realment rellevant són les funcions dutes a terme per el Àrea d’Atenció a l’Estudiant amb Discapacitat (ATED), que s’encarrega de fer-los un seguiment durant tota la seua etapa universitària.

 

Recerca sobre el VIH en la UMH propostes

font: elreferenteumh.blogspot.com.es

 

Més informació sobre la recerca sobre el VIH en la UMH