Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Colocación marcapasos corazón

SEMINARI SOBRE MÈTODES PER A LA PREVENCIÓ DE LA MALALTIA CARDIOVASCULAR EN LA UMH

By: | Tags: , , , , , , , , , | Comments: 0 | març 3rd, 2016

+DepartamentodeMedicinaClínicaUMH
 
Divendres passat 26 de febrer, la UMH va celebrar el seminari sobre mètodes per a la prevenció de la malaltia cardiovascular. En l’esdeveniment es va establir un programa intensiu que incloïa:

  • la dieta mediterrània amb restriccions calòriques,
  • l’activitat física,
  • i el tractament de la conducta per a prevenir malalties cardiovasculars, etc.

Infografia explicativa sobre el cor
 

En què va consistir el seminari sobre mètodes per a la prevenció de la malaltia cardiovascular?

Diverses investigadores de la Unitat de Epidemiología de la Nutrición (EPINUT) seran les encarregades de realitzar el seminari en l’aula 4007 de l’edifici Severo Ochoa del Campus de Sant Joan d’Alacant. L’acte va donar començament a les 12:00 h., sent l’entrada lliure i limitada a l’aforament de la sala.

 

Sandra González i Laura Torres, investigadores del grup EPINUT, duran a terme el seminari sota el títol: “Efecte d’una intervenció intensiva sobre els estils de vida a força d’una dieta mediterrània tradicional amb restricció calòrica, activitat física i tractament conductual sobre la prevenció de la malaltia cardiovascular: Estudi *PREDIMED-PLUS”. Les jornades s’inclouen entre les Activitats de Formació de la Unitat d’Epidemiologia de la Nutrició. Així mateix, el professor de la Universitat Miguel Hernández (UMH), Jesús Vioque, és qui dirigeix la unitat en el propi Departament de Salut Pública, Història de la Ciència i Ginecologia de la UMH.

Infografia Sistema Cardiovascular ser humano

Al llarg de les jornades s’exposarà un estudi PREDIMED-PLUS. Posteriorment l’estudi PREDIMED i finalment es mostrarà una recerca sobre la prevenció amb dieta mediterrània. En aquesta segona part, on s’incorpora el Grup EPINUT a la recerca, es realitzarà un estudi d’intervenció multicéntric de prevenció primària, aleatori tant en homes (55-75 anys) com amb dones (60-75 anys), amb un índex de massa corporal ≥ 27 i <40 kg/m2, centrat en la pèrdua de pes i en la millora dels paràmetres cardiovasculars.

Si necessites ampliar més informació del seminari sobre mètodes per a la prevenció de la malaltia cardiovascular pots fer-ho en aquest enllaç: bibliodieta.umh.es