Noticias | Notícies | News | UMH

Conferencias, I + D, Estudios, Update, Reconocimientos, Jornades, Summit, Esdeveniments, Investment, Master's degree, etc.

Combatiendo la Diabetes desde la UMH vídeo

RERE EL REPORTATGE “COMBATENT LA DIABETIS DES DE LA UMH”, PROFESSIONALS LLUITEN CONTRA LA MALALTIA

By: | Tags: , , , , | Comments: 0 | Març 16th, 2015

Aquesta setmana, UMH Televisió centra la seua atenció en un reportatge sobre la diabetis, “Combatent la diabetis des de la UMH”.

El principal objectiu d’aquesta emissió és posar en relleu la labor que realitzen diàriament alguns de els docents i investigadors de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) per a fer front a la malaltia que afecta a Espanya a prop de el 13,8%, (*més de 5,3 milions de persones), dada corresponent a l’estudi [email protected], elaborat per CIBERDEM, corresponent solament a la diabetis tipus 2. A aquesta xifra caldria afegir els diagnosticats amb diabetis tipus 1 en el territori nacional.

La diabetis és una malaltia que pateix aproximadament el 14 per cent de la Societat i que un altre 14% és susceptible de patir-la en el futur si no modifica els seus hàbits de vida. La diabetis tipus 1, que és una malaltia autoimmune pot albergar contaminants externs com és bisfenol. Localitzada en nombrosos plàstics als quals tots tenim accés quasi diàriament. En el reportatge comprovarem relació que existent entre obesitat i diabetis tipus 1, la més estesa entre els xiquets i adults joves, i la diabetis tipus 2,
especialmente desarrollada a los más mayores. Además, en el reportaje se habla con deportistas y astronautas que se someten a estudios minuciosos de especialistas de la UMH, on se’ls estableixen pautes d’alimentació perquè la seua malaltia convisca de la manera més natural possible amb les seues ocupacions diàries.

 

Mira el vídeo “Combatent la diabetis des de la UMH” complet:

*Font: esdiabetes.org